Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
Καταγγέλλουμε τη δολοφονική επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στη χθεσινή διαδήλωση (11 Μaίου), που έστειλε δεκάδες διαδηλωτών στο νοσοκομείο. Ένας από αυτούς δίνει μάχη για τη ζωή του στο Νοσοκομείο της Νίκαιας.
Το αστικό κράτος έχει πάρει την πολιτική απόφαση να υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τα κέρδη των κεφαλαιοκρατών. Παράλληλα με την ιδεολογική τρομοκρατία που παρουσιάζει την τρόικα σαν μπαμπούλα που απαιτεί τη σάρωση κάθε εργασιακού δικαιώματος, ποινικοποιεί τους αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας και προσπαθεί να καταστείλει με τη χρήση ωμής βίας κάθε πληττόμενο κομμάτι της κοινωνίας που αντιστέκεται. Χτες χιλιάδες διαδηλωτών ήρθαν αντιμέτωποι με τόνους χημικά, χτυπήματα των γκλομπ και συλλήψεις.
Η μαζικότατη συγκέντρωση και πορεία των πρωτοβάθμιων σωματείων, στην οποία χτες η κυβέρνηση επέλεξε να επιτεθεί, δείχνει πως ο κόσμος της δουλειάς έχει αρχίσει να οργανώνει την αντεπίθεσή του. Η κρατική τρομοκρατία δε μας φοβίζει. Ο αγώνας μας είναι δίκαιος και θα νικήσει. Κόντρα στον ξεπουλημένο συνδικαλισμό, κόντρα σ’ όσους συνυπογράφουν με το κεφάλαιο και σ’ όσους σιωπούν εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε στο δρόμο. Με το μέτωπο της αντικαπιταλιστικής αριστεράς, με όλα τα μαχόμενα κομμάτια θα ανατρέψουμε την κυβέρνηση των δολοφόνων και την πολιτική της, την πολιτική εξυπηρέτησης των συμφερόντων των λίγων και εκμετάλλευσης των πολλών. Θα ανατρέψουμε αυτό το σύστημα που κάθε μέρα μας δείχνει όλο και πιο πολύ την αιματηρή φύση του.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ
ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: